Ovo je taj navodno najjeftiniji preklopnjak dosad

10 svibnja, 2023 by Nema komentara

Motorola svoj novi preklopni flagship Razr telefon predstavlja 1. lipnja u Madridu, a uz njega navodno i prvi cijenom povoljniji model. Procurjeli promo materijali otkrivaju kako će izgledati.

Motorola Razr 40 Ultra, kako će se navodno zvati novi tvrtkin preklopni flagship model dobit će najveći vanjski zaslon dosad. Zna se i da će biti pokretan Snapdragon 8+ Gen1 čipom s do 12GB RAM-a i 512GB podatkovne memorije.

Sad je sasvim jasno da će uz taj top model Motorola predstaviti i svojevrsnu Lite inačicu svojeg novog Razra. Nakon hrpe rendera prošli tjedan sad imamo i hrpu službenih promo rendera tog izgledno dosad najjeftinijeg preklopnjaka.

Imamo potvrdu manjeg vanjskog zaslona, koji će i dalje moći prikazati točno vrijeme i obavijesti. izvana su opet dvije kamere, a unutra jedna u zaslonu. Kakve su i što će moći zasad nema informacija.

Informacija o ovom telefonu je općenito vrlo malo pa ne znamo ništa ni o procesoru ni bateriji.

Šarka će po svemu sudeći biti unaprijeđena i podržavat će postavljanje uređaja u različite položaje za olakšano samofotkanje.

Moto Razr 40 Lite (ako će ga tako nazvati) bit će dostupan u više boja, a vidimo i da će izvana furati polikarbonatni poklopac s uzorkom kože.

Koliko će koštati zasad možemo samo nagađati. Što vi mislite?

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)