Elon Musk napušta mjesto izvršnog direktora Twittera

12 svibnja, 2023 by Nema komentara

Gotovo pet mjeseci nakon što je najavio da će napustiti mjesto izvršnog direktora Twittera, kada nađe nekoga „dovoljno budalastog“ da ga zamijeni, Elon Musk je to, zapravo, i učinio.

„Uzbuđen sam što mogu objaviti da sam zaposlio novu izvršnu direktoricu za X/Twitter. Počinje s radom za oko šest tjedana. Moja će uloga prijeći u funkciju izvršnog predsjedavajućeg CTO-a, koji će nadgledati proizvode, softver i sysop“, objavio je Musk na Twitteru.

Trenutno nije poznato tko je točno ta osoba koja će zamijeniti Muska, no nagađa se da će javnost to saznati već u sljedećim tjednima. Podsjetimo, Musk je u prosincu pitao svoje pratitelje na Twitteru treba li odstupiti s mjesta izvršnog direktora tvrtke. U anketi koju je objavio, sudjelovalo je 17,5 milijuna ljudi, od kojih je njih 57,5 posto smatralo da ga se treba maknuti.

„Dat ću ostavku na mjesto izvršnog direktora čim nađem nekoga dovoljno budalastog da preuzme taj posao. Nakon toga, samo ću voditi timove za softver i servere“, napisao je Musk nakon provedene ankete.

Source: bug.hr

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)