Honor 90 and Honor 90 Pro stižu krajem mjeseca, iskoristit će 200MP do kraja – SmartphoneHrvatska

18 svibnja, 2023 by Nema komentara

Kompanija Honor predstavit će nove Honor 90 i 90 Pro telefone prije kraja svibnja. Ponovno će dobiti 200MP kameru ali će za razliku od prethodnika senzor koristiti u potpunosti.

Honor 80 i Honor 80 Pro telefoni, predstavljeni prije niti šest mjeseci dobit će svoje nasljednike 29. svibnja. Ta dva telefona na ovim prostorima nismo stigli upoznati, a hoćemo li njihove nasljednike tek ćemo doznati.

Ono što zasad znamo je kako će izgledati i zahvaljujući objavljenim renderima. Umjesto one 8-ice na poleđini dobit će dva odvojena okrugla otoka s objektivima.

Zna se da će zadržati i 200MP ISOCELL HP3 senzor glavne kamere ali će ga iskoristiti bolje. Naime, Honor 80 i 80 Pro iz nekog su razloga koristili 160MP od tih 200MP. Hoće li im to pomoći u snimanju boljih fotografija i videa, morat će dokazati.

Honor 90 i Honor 90 Pro
Honor 90 i Honor 90 Pro

Zna se još i da će Pro model, gore na slici desno, dobiti Snapdragon 8+ Gen1 ispod poklopca, zakrivljeni 1224p zaslon i 120W punjenje.

Honor 90 će pak dobiti “tek” 66W punjenje pa ako vam se to učini sporo sjetite se pri koliko se pune najbolji telefoni iz Samsunga i Applea.

Očekujemo da će oba mocdela sprijeda u zaslonu opet dobiti i ovalni otovor s dvije selfie kamere.

Dok stignu, ako uopće stignu, bacite oko na Honorov najbolji telefon dosad: Honor Magic5 Pro.

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)