Epic Games Store pokrenuo MEGA Sale 2023, trajni program nagrada i dijeli Death Stranding

19 svibnja, 2023 by Nema komentara

Mnogo novosti dolazi s uvijek aktivnog Epic Games Storea, a obzirom da je petak i da je jučer došlo do smjene besplatnih naslova koji se tradicionalno rotiraju svakog četvrtka u poslijepodnevnim satima, red je da započnemo s tim dijelom.

Iako je već ranije bio besplatno dijeljen, Death Stranding se ponovo našao u takvoj vrsti promocije i svakako preporučamo da ga uvrstite u kolekcije. Kratki opis spomenutog uratka kojeg potpisuje Hideo Kojima glasio bi “simulator hodanja”, premda je to daleko od svih onih peripetija koje nas u njemu očekuju uz nezaobilaznu dozu uvrnutosti kakvu od Kojime i očekujemo.

Kad govorimo o Epic Games Storeu, spomenimo i kako je isti pokrenuo program nagrada prema kojem će od sada za svaku transakciju nagrađivati korisnike povratom dijela utrošenog novca.

Konkretno, kupovinom bilo koje igre, dodatka ili monete namijenjene određenim igrama uključujući uvijek tražene V-Buckse, kupcima će na korisnički račun biti vraćeno pet posto plaćenog iznosa. Doduše, isti će sjesti tek dva tjedna nakon kupnje i potrebno ga je potrošiti u narednih 25 mjeseci, no dobra je vijest kako ga je moguće kombinirati s ostalim popustima i kuponima.

Za kraj, na Epic Games Storeu je u tijeku tradicionalni MEGA Sale, a tijekom istog su određeni naslovi kao što su Far Cry 6 ili PC Building Simulator sniženi do 75 posto. Tome valja pribrojati i kupon od 25 posto koji se dobiva nakon svake kupnje za svaku narednu transakciju, što zajedno s ranije spomenutim programom nagrada daje poprilične popuste.

Kao i ranije, kuponi su primjenjivi prilikom transakcija iznad 14,99 eura, a Epic Games MEGA Sale 2023 traje do 15. lipnja što svima daje dovoljno vremena da pronađu ponešto čime će popuniti kolekcije.

Source: bug.hr

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)