Pogledajte što će sve moći novi Moto Razr s najvećim vanjskim zaslonom dosad – SmartphoneHrvatska

20 svibnja, 2023 by Nema komentara

Ne znam gdje ste to trebali provesti uadnjih mjeseci da propustite priče o većem zaslonu novog Moto Razr preklopnog flagshipa. Sad znamo i što će sve na njemu moći prikazati.

Motorola će 1. lipnja predstaviti dva nova Razr telefona. Iako to Motrola nije još službeno potvrdila bit će to Moto Razr 40 Ultra top model i prvi svojevrni Lite model povoljnije cijene.

Moto Razr 40 Ultra će kako su sad već i službeni renderi potvrdili dobiti još veći vanjski zaslon. S većom dijagobalom zaslona doći će i nove mogućnosti.

Poznati leakster Evan Blass objavio je sad na Twitteru screenshotove iz promo videa uređaja na kojim vidimo koje će sve aplikacije biti prikazivane i korištene i bez rasklapanja uređaja.

Ako tako poželite na vanjskom ćete zaslonu pregledavati YouTube, igrati igrice, kopati po Trgovini Play, tipkati poruke pa i koristiti Karte za navigaciju.

Uz dva objektiva, koja izviru iz zaslona prikazivat će se ikonice obavijesti i status baterije.

Blass pojašnjava i kontradiktorne informacije po pitanju nomenklature. Naime, u zadnjih smo par mjesci čuli nazive Razr+ i Razr 40 Ultra. Po njemu su oba naziva točna. Uređaj će se u SAD-u zvati Razr+, a na ostalim tržištima Razr 40 Ultra.

Po svemu sudeći, bit će ovo možda i najzanimljiviji preklopnjak ove godine.

Via

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)