Čekate OnePlus 12? Leakster otkrio kad stiže i što donosi – SmartphoneHrvatska

25 svibnja, 2023 by Nema komentara

Poznati leakster objavio je na Twitteru sve što je dosad doznao o novom OnePlus 12 flagship telefonu. Stiže u prosincu ove godine, a donosi poboljšanja na pravim mjestima.

OnePlus telefoni su poznati prije svega po top performansama, brzom punjenju i uglađenom OxygenOS-u. Oni koji imaju iskustava s njima, nće imati zamjerki ni na kvalitetu izrade. Jedino zapravo gdje ima mjesta za bolje su kamere. Čini se da će OnePlus 12 donijeti upravo to.

Prema saznanjima Yogesha Brara, OnePlus 12 svoje će čari najprije otkriti u Kini i to u prosincu ove godine. Globalno predstavljanje će se navodno dogoditi već u siječnju iduće godine.

To je dakle, nešto ranije od uobičajenog. OnePlus 11 je naime, predstavljen u veljači ove godine, no vjerojatno i zbog pritisaka iz sudskog spora s Nokiom u Njemačkoj, neku širu dostupnost baš i nije doživio.

Bilo kako bilo, OnePlus 12, kao njegov direktni nasljednik dobiva opet 6.67″ LTPO AMOLED zaslon sa 120Hz frekvencijom osvježavanja.

Ne treba uopće sumnjati u to ni da će biti jedan od prvih telefona sa Snapdragon 8 Gen3 čipom ispod poklopca.

Na poleđini će donijeti poboljšanja, kojima se nadaju svi OnePlus fanovi. Tamo će nositi 50MP glavnu kameru, 50MP ultra-široku i novu 64MP periskopsku telefoto kameru za valjda najpošteniji optički zum na OnePlus telefonima dosad.

Baterija će mu opet biti kapaciteta 5000mAh, a punit će se pri 100W žično.

Source: smartphonehrvatska.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)