VIDEO: Predstavljamo ASEE, partnera .debuga i ove godine

25 svibnja, 2023 by Nema komentara

U seriji razgovora u .debug TV studiju najavljujemo nastupe partnerskih kompanija na .debugu 2023. Predstavljamo tvrtku ASEE, gost je Hrvoje Prgeša, Development Unit Manager

Domaća IT tvrtka ASEE dio je međunarodne grupacije Asseco, s više od 30.000 zaposlenika, od čega više od 600 njih radi u Hrvatskoj. Specijalizirali su se za fintech rješenja, koja je vrlo vjerojatno svaki stanovnik Hrvatske i regije već koristio, a da toga nije bio svjestan. Više o tome u našem je studiju govorio Hrvoje Prgeša, koji je predstavio ovu kompaniju, njihovo poslovanje i aktualne otvorene pozicije.

Najavio je i njihov nastup na .debugu, gdje će u predavanju biti riječi o zanimljivoj temi menadžerskih floskula, uobičajenih u poslovanju ali ne baš korisnih. Osim toga, ASEE na .debug dolazi i sa svojim boothom, na kojem će ponovno biti tekućih osvježenja, zabave i neviđenih aktivnosti – za koje ćete ipak morati doći do njihovog šatora u .debugovom “šatorskom naselju”.

Posljednje ulaznice za konferenciju trenutačno su u ponudi, uskoro ih neće biti i ovo vam je zadnja prilika za osigurati svoju.

Source: bug.hr

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)