Ponuda

U Showroomu Studija PALM 64 izložbene površine 50 kvadratnih metara raspolažemo sa stolovima (4 stola različitih dimenzija) i 18 stolica, postamentima za skulpture i prezentaciju proizvoda, okvirima za slike i crteže te dobro opremljenom čajnom kuhinjom. U dvorišnom dijelu Studija nudimo prostor za kiparske izložbe, prezentacije i druženja.

Izložbe

Naš Showroom pruža sve uvjete za održavanje slikarskih i kiparskih izložbi, kao i prezentacije i promocije vaših proizvoda.

Radionice

Naše kreativne likovne, fotografske i ostale radionice vode iskusni pedagozi i stručnjaci koji će Vam pomoći da razvijete svoj kreativnu potencijal u opuštenoj i inspirativnoj atmosferi našeg Studija.

Prezentacije

Predstavljanje Vaših proizvoda i usluga u kreativnom ozračju našeg Studija PALM 64 dodat će Vama i Vašim proizvodima dodatni šarm, a Vašu publiku inspirirati i otvoriti za opuštenu i otvorenu komunikaciju - u to se možete pouzdati.

Promocije

Bilo da je riječ o promociji nove knjige, časopisa ili nekog drugog sadržaja, Vaša će se publika osjećati ugodno i dobro došlo u našem kreativnom prostoru ukupne površine 50 kvadrata.